Seti Za Popravilo Pnevmatik - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 9 rezultatov

Seti za popravilo pnevmatik so nujna oprema za voznike, ki se želijo pripraviti na morebitne težave na cesti. Ti seti vključujejo orodja in material, potrebne za hitro in učinkovito popravilo manjših poškodb na pnevmatikah. Običajno vsebujejo pnevmatsko tesnilo, orodje za odstranjevanje tujkov, orodje za vstavljanje tesnila, kompresor za napihovanje pnevmatik ter dodatne pripomočke, kot so rezervne ventile in manometerji tlaka. Seti za popravilo pnevmatik so lahko zelo koristni v primeru manjših predrtij ali puščanja zraka, saj omogočajo hitro in enostavno popravilo na kraju samem, brez potrebe po menjavi pnevmatike ali klicu vlečne službe. Pri izbiri seta za popravilo pnevmatik je pomembno preveriti kakovost in zanesljivost orodij ter materialov v setu, da se zagotovi učinkovito in trajno popravilo pnevmatike.

NAJVEČ PRODANO
TOP IZDELEK
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite se na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup. Za vaše naročilo na novice vam sedaj podarimo kupon za 5€, ki ga prejmete na vaš email!
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME