Ključi Za Servis Vozila - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 23 rezultatov

Ključi za servis vozila so posebni ključi, namenjeni uporabi pri vzdrževanju, popravilih in servisiranju avtomobilov. Ti ključi so ključnega pomena za mehanike, avtomehanike in lastnike vozil, saj omogočajo enostavno in učinkovito delo na različnih delih avtomobila.
Ključi za servis vozila so izdelani iz trpežnih kovinskih materialov, kot je jeklo, kar zagotavlja njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Obstaja veliko različnih vrst ključev, ki se prilagajajo specifičnim delom avtomobila, kot so ključi za odstranjevanje koles, ključi za odstranjevanje oljnih filtrov, ključi za odstranjevanje svečk, ključi za odstranjevanje baterijskih sponk in še več.
Vsak ključ je zasnovan tako, da se prilega določeni velikosti in obliki dela avtomobila, kar omogoča učinkovito in varno delo. Nekateri ključi imajo tudi dodatne funkcije, kot so vgrajeni mehanizmi za prilagajanje velikosti ali ergonomsko oblikovani ročaji za udoben oprijem.
Ključi za servis vozila so nepogrešljivi pri menjavi pnevmatik, vzdrževanju motorja, zamenjavi filtrov, popravilih električnih sistemov in še veliko več. Njihova zanesljivost in natančnost omogočata učinkovito opravljanje nalog, kar pripomore k večji produktivnosti in kakovosti servisiranja vozil.
Ne glede na to, ali ste profesionalni mehanik, avtomehanik ali lastnik vozila, ključi za servis vozila so ključno orodje v vašem arzenalu. Zagotavljajo vam natančnost, vzdržljivost in enostavnost uporabe, ki jih potrebujete za uspešno vzdrževanje in popravilo avtomobila. Izberite ključe za servis vozila, ki ustrezajo vašim potrebam, in se prepričajte, da imate vedno pravo orodje pri roki.

3.99  z DDV
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite se na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup. Za vaše naročilo na novice vam sedaj podarimo kupon za 5€, ki ga prejmete na vaš email!
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME