Avtomatski Lepilci Banjo - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 4 rezultatov

V naši kategoriji pisarniškega materiala boste našli širok izbor lepil in lepilnih pripomočkov, vključno z avtomatskimi lepilci. Avtomatski lepilci so priročni pripomočki, ki omogočajo enostavno in hitro lepljenje brez potrebe po ročnem nanašanju lepila.
Ti lepilci delujejo na baterije ali električno napajanje ter imajo vgrajen mehanizem za enostavno nanašanje lepila na papir, karton, tkanino in druge materiale. Nekateri avtomatski lepilci imajo tudi možnost prilagajanja dolžine lepilnega traku, kar omogoča natančno in čisto lepljenje.
Avtomatski lepilci so odlični za pisarniško uporabo, ustvarjanje, embalažo in druge aplikacije, kjer je potrebno hitro in učinkovito lepljenje. Preverite našo ponudbo avtomatskih lepilcev in izberite tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam.
NAJVEČ PRODANO
ali od 13,64 € / mesec
+
279.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,62 € / mesec
+
399.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,71 € / mesec
+
219.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 11,68 € / mesec
+
239.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite se na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup. Za vaše naročilo na novice vam sedaj podarimo kupon za 5€, ki ga prejmete na vaš email!
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME