Alarmni Sistemi - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 11 rezultatov

Alarmni sistemi so ključni za zagotavljanje varnosti in zaščite vašega doma, poslovnega prostora ali drugega objekta. Obstaja veliko različnih vrst alarmnih sistemov, ki se prilagajajo različnim potrebam in zahtevam.
Ena od najpogostejših vrst alarmnih sistemov je protivlomni alarmni sistem. Ta sistem uporablja senzorje, kot so gibanjski senzorji, magnetni kontaktni senzorji in stekleni zlom senzorji, da zazna nenavadno gibanje ali vlom v objekt. Ko se sproži alarm, se aktivira sirena ali pa se pošlje obvestilo na varnostno službo ali lastnika objekta.
Poleg protivlomnih alarmnih sistemov obstajajo tudi požarni alarmni sistemi, ki zaznavajo dim, toploto ali pline, povezane s požarom. Ti sistemi so ključni za zgodnje odkrivanje požara in hitro ukrepanje za preprečevanje škode.
Pametni alarmni sistemi so vse bolj priljubljeni, saj omogočajo nadzor in upravljanje sistema preko pametnih naprav, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki. S temi sistemi lahko spremljate stanje sistema, prejemate obvestila o dogodkih in celo upravljate alarmni sistem na daljavo.
Pri izbiri alarmnega sistema je pomembno upoštevati specifične potrebe in zahteve vašega objekta. Prav tako je priporočljivo, da se posvetujete s strokovnjaki za varnostne sisteme, ki vam bodo pomagali izbrati in namestiti najprimernejši alarmni sistem za vaše potrebe.
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 13,56 € / mesec
+
149.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
MEGA-6%
ali od 15,38 € / mesec
+
169.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 13,56 € / mesec
+
149.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 14,47 € / mesec
+
159.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
MEGA-50%
+
Ni na zalogi
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite vaš email na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup.
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME