Brizgalne Pištole - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 11 rezultatov

V naši kategoriji orodij in pripomočkov boste našli tudi širok izbor brizgalnih pištol. Brizgalne pištole so uporabno orodje pri različnih projektih, kot so barvanje, lakiranje, nanašanje premazov in drugih tekočin.
Brizgalne pištole delujejo na principu zračnega ali gravitacijskega podajanja tekočine. Zračne brizgalne pištole uporabljajo stisnjen zrak za podajanje tekočine skozi šobo, medtem ko gravitacijske brizgalne pištole izkoriščajo gravitacijo za pretok tekočine skozi šobo.
Pri izbiri brizgalne pištole je pomembno upoštevati vrsto materiala, ki ga nameravate nanašati, in želeni rezultat. Različne brizgalne pištole imajo različne nastavitve pretoka, vzorca razprševanja in velikosti šobe, kar omogoča prilagajanje glede na specifične potrebe projekta.
Preverite našo ponudbo brizgalnih pištol in izberite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam glede na vrsto dela, ki ga nameravate opraviti.
+
Ni na zalogi
49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,52 € / mesec
+
Ni na zalogi
ali od 10,83 € / mesec
+
+
Ni na zalogi
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 19,44 € / mesec
+
Ni na zalogi
ali od 17,66 € / mesec
+
Ni na zalogi
99.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,52 € / mesec
+
ali od 17,66 € / mesec
+
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite vaš email na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup.
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME