Imbus Ključi - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 10 rezultatov

Imbus ključi, znani tudi kot šestrobni ključi ali ključi s šestimi robovi, so orodje, ki se uporablja za privijanje ali odvijanje vijakov, ki imajo notranji šestrobni profil. Imbus ključi so nepogrešljivi pri različnih industrijskih panogah, obrtništvu, montaži pohištva, elektroniki in še veliko več.
Imbus ključi so običajno izdelani iz trpežnih kovinskih materialov, kot je jeklo ali legirano jeklo, kar zagotavlja njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Obstaja veliko različnih velikosti imbus ključev, ki se prilagajajo različnim velikostim vijakov z notranjim šestrobim profilom.
Vsak imbus ključ ima na enem koncu šestrobno oblikovano konico, ki se prilega vijaku, ter na drugem koncu ročaj za udoben oprijem. Imbus ključi omogočajo natančno in močno privijanje ali odvijanje vijakov, kar zagotavlja varno in zanesljivo pritrditev.
Imbus ključi so nepogrešljivi pri montaži pohištva, sestavljanju elektronskih naprav, popravilih koles, vzdrževanju avtomobilov in še veliko več. Njihova zanesljivost in natančnost omogočata učinkovito opravljanje nalog, kar pripomore k večji produktivnosti in kakovosti dela.
Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik, tehnik ali domači mojster, imbus ključi so ključno orodje v vašem arzenalu. Zagotavljajo vam natančnost, vzdržljivost in enostavnost uporabe, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo različnih projektov. Izberite imbus ključe, ki ustrezajo vašim potrebam, in se prepričajte, da imate vedno pravo orodje pri roki.
49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA