Torx Ključi - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 5 rezultatov

Torx ključi so orodje, ki se uporablja za privijanje ali odvijanje vijakov s posebnim profilom, imenovanim Torx. Torx ključi so zelo priljubljeni in se uporabljajo v različnih industrijskih panogah, avtomobilski industriji, elektroniki, računalništvu in še veliko več.
Torx ključi so običajno izdelani iz trpežnih kovinskih materialov, kot je jeklo ali legirano jeklo, kar zagotavlja njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Obstaja več različnih velikosti Torx ključev, ki se prilagajajo različnim velikostim vijakov s Torx profilom.
Vsak Torx ključ ima na enem koncu konico s šestimi ali več zvezdicami, ki se prilega vijaku s Torx profilom, ter na drugem koncu ročaj za udoben oprijem. Torx ključi omogočajo natančno in močno privijanje ali odvijanje vijakov, kar zagotavlja varno in zanesljivo pritrditev.
Torx ključi so nepogrešljivi pri montaži elektronike, popravilih računalnikov, sestavljanju avtomobilskih delov, vzdrževanju koles in še veliko več. Njihova zanesljivost in natančnost omogočata učinkovito opravljanje nalog, kar pripomore k večji produktivnosti in kakovosti dela.
Ne glede na to, ali ste profesionalni tehnik, avtomehanik ali domači mojster, Torx ključi so ključno orodje v vašem arzenalu. Zagotavljajo vam natančnost, vzdržljivost in enostavnost uporabe, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo različnih projektov. Izberite Torx ključe, ki ustrezajo vašim potrebam, in se prepričajte, da imate vedno pravo orodje pri roki.

49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA