Cevne Klešče - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 13 rezultatov

Cevne klešče so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot je jeklo, ki zagotavlja njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Njihova ergonomska oblika omogoča udoben oprijem in zmanjšuje utrujenost pri dolgotrajni uporabi.
Te klešče so prilagodljive in se lahko uporabljajo za različne naloge, kot so stiskanje cevi, odstranjevanje cevnih spojk, pritrjevanje cevi na mesto in še več. Nekatere cevne klešče imajo tudi dodatne funkcije, kot so vgrajeni rezalniki za cevi ali nastavljivi čeljusti, ki omogočajo prilagajanje velikosti klešč glede na premer cevi.
Poleg tega so cevne klešče zasnovane tako, da zagotavljajo varnost pri delu. Nekatere klešče imajo vgrajene mehanizme za zaklepanje, ki omogočajo stabilno držanje cevi med delom, kar zmanjšuje možnost zdrsov ali poškodb.
Ne glede na to, ali ste profesionalni vodovodar, mehanik ali pa se ukvarjate z domačimi popravili, so cevne klešče nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki se ukvarja s cevmi in cevovodi. Zagotavljajo zanesljivost, natančnost in učinkovitost pri delu, kar omogoča hitro in kakovostno izvedbo nalog. Izberite cevne klešče in si olajšajte delo pri delu s cevmi.
49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
29.99  z DDV