Kladiva In Macole - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikazovanje 1–30 od 32 rezultatov

V naši kategoriji orodij in pripomočkov boste našli tudi širok izbor kladiv in macol. Kladiva in macole so nepogrešljiva orodja pri gradbenih, obrtniških in domačih projektih, ki zahtevajo udarno moč.
Kladiva so običajno opremljena s kovinsko glavo in ročajem ter se uporabljajo za udarjanje, klesanje, zabijanje žebljev in druga opravila. Obstajajo različne vrste kladiv, vključno z običajnimi kladivi, gumijastimi kladivi, kladivi za kovino in drugimi specializiranimi kladivi, ki so prilagojena za specifične naloge.
Macole so težja orodja, ki se uporabljajo za močno udarjanje in lomljenje materialov. Imajo običajno kovinsko glavo in ročaj ter so idealne za rušenje, lomljenje betona, kamenja in drugih trdih materialov.
Pri izbiri kladiva ali macole je pomembno upoštevati velikost, težo, vrsto ročaja in namen uporabe. Izberite orodje, ki najbolje ustreza vašim potrebam in zagotavlja učinkovito izvedbo vaših projektov.
ali od 14,09 € / mesec
+
ali od 10,52 € / mesec
+
Ni na zalogi
59.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
TOP IZDELEK
34.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,52 € / mesec
+
59.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
+
Ni na zalogi
11.99  z DDV
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite vaš email na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup.
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME