Gladilke In Lopatice - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 36 rezultatov

V naši kategoriji gradbenega materiala boste našli tudi širok izbor gladilk in lopatic. Gladilke in lopatice so nepogrešljiva orodja pri gradbenih in zaključnih delih, saj omogočajo enostavno nanašanje in poravnavanje različnih materialov.
Gladilke se uporabljajo za gladko in enakomerno nanašanje ometov, malte, kitov in drugih premazov na površine. Na voljo so različne vrste gladilk, kot so jeklene gladilke, plastične gladilke in gumijaste gladilke, ki se prilagajajo različnim potrebam in materialom.
Lopatice pa se uporabljajo za odstranjevanje in razporeditev materialov, kot so malta, omet, lepilo in drugi. Na voljo so različne vrste lopatic, kot so ravne lopatice, zobate lopatice in špachtelj lopatice, ki se prilagajajo različnim nalogam in materialom.
Pri izbiri gladilk in lopatic je pomembno upoštevati velikost, obliko in material, ki najbolje ustreza vašim potrebam in delovnim pogojem.
ali od 10,17 € / mesec
+
299.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 12,63 € / mesec
+
69.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 14,46 € / mesec
+
79.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
49.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
39.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
ali od 10,80 € / mesec
+
59.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
Z nadaljevanjem uporabe naše strani, se strinjate z uporabo piškotkov in obdelavo vaših podatkov ter splošnimi pogoji poslovanja.
Novosti, akcije in popusti!
Prijavite se na novice o aktualnih popustih, novostih in vročih akcijah! Nikoli ne zamudite priložnosti za ugoden in hiter nakup. Za vaše naročilo na novice vam sedaj podarimo kupon za 5€, ki ga prejmete na vaš email!
Sledite nam tudi na:
PRIJAVI ME