Vijaki, Vložki In Sidra - HALOorodje.si Spletna Trgovina

Prikaz vseh 43 rezultatov

V naši kategoriji vijakov, vložkov in sidrov boste našli širok izbor pritrdilnih elementov, ki so ključni pri gradnji, montaži in pritrjevanju različnih materialov. Naša ponudba vključuje različne vrste vijakov, vložkov in sidrov, ki so primerni za različne vrste aplikacij in materialov.
Imamo vijake z različnimi glavami, kot so ravne glave, križne glave, šestkotne glave in več. Na voljo so tudi vijaki z različnimi vrstami navojev, dolžinami in premeri, kar vam omogoča, da izberete pravi vijak za vaše potrebe.
Poleg vijakov imamo tudi vložke, ki se uporabljajo za krepitev in ojačitev pritrjevanja v mehke materiale ali poškodovane luknje. Vložki zagotavljajo trdno in zanesljivo pritrditev, tudi v materialih, ki niso primerni za neposredno vijačenje.
Za močno pritrditev v beton, opeko ali druge trde materiale pa imamo tudi sidra. Sidra so običajno izdelana iz kovine ali umetnih materialov in se uporabljajo za ustvarjanje trajnih in varnih pritrditev v gradbenih in montažnih projektih.
Ne glede na to, ali potrebujete vijake, vložke ali sidra za svoj projekt, vam bomo pomagali najti prave pritrdilne elemente, ki ustrezajo vašim potrebam. Naša kakovostna in raznolika ponudba vam bo omogočila varno in zanesljivo pritrjevanje.
9.99  z DDV
11.99  z DDV
+
Ni na zalogi
ali od 10,80 € / mesec
+
59.99  z DDV
+BREZPLAČNA DOSTAVA
+
Ni na zalogi
0
Vaša košarica
Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino